Svar på frekvent ställda frågor om mig | Morssy Fitness

Morssy Fitness

Annons

Svar på frekvent ställda frågor om mig

Hej igen!

Kom på att jag även skulle svara på några frågor om mig som inte direkt har någon koppling till just träning men som det verkar finnas intresse av att veta. Så jag tänkte; det kan ju vara ett bra sätt att lära känna mig lite bättre så let’s gooo:

Frågor och svar
1. Är du modell?
Nej, det är jag inte.
2. Har du någon flickvän?
Ja, det har jag. Varit tillsammans med min flickvän i snart 4 år 🙂
3. Är du helsvensk?
Nej, min pappa är från Egypten o mamma svensk 🙂
4. Hur gammal är du?
Som det står i min beskrivning så är jag 20 år gammal 🙂
5. Hur länge har du kvar på din utbildning i juridik?
Inne på mitt andra år nu. Utbildningen är 4 1/2 år 🙂
6. Hur lång är du?
Är inte riktigt säker men ca 1.78-79 typ.
7. Brukar du festa?
Ytterst sällan, men man kan ju “festa” utan å dricka och det är ju inget fel med det.
8. Var bor du?
Umeå!
9. Tycker du utseendet är viktigt?
Det beror på i vilket hänseende man menar. Snackar vi om förhållande så tror jag att utsidan ger insidan en chans men det är insidan som avgör. T ex min tjej är enligt mig fantastiskt vacker och trots det väger hennes personlighet ändå högre! I alla andra fall så har jag inte några preferenser om folks utseende.
10. Sysslar du med något annat än träning?
Har sysslat med breakdance länge också, har behövt lägga det lite på isen efter en handoperation jag gjorde förra året. Spelar även mycket gitarr och gillar att gejma. Håller på med ganska mycket o hittar lätt nya hobbysar att hålla på med.

11. Har du Instagram?
Jadå, heter Jackelicious, kommer även lägga upp mer bilder där också så följ mig på instagram så kan ni också få se mer vad jag gör under dagarna.

sådäärja..

Hoppas ni lärde er något nytt om mig, och vi ses på gymmet!

Haaaaaa det !

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats