Nyårslöften - min åsikt | Morssy Fitness

Morssy Fitness

Annons

Nyårslöften – min åsikt

Tjuuuu! Som alla vet börjar vi dra oss mot slutet av 2014…

För många innebär detta många olika nyårslöften – sluta röka, snusa, ta tag i träningen – komma i form osv

Fick en fråga om nyårslöften, min åsikt om det ..

Jag tycker det är bra med nyårslöften. Men jag tycker också att de är överskattade. Men är det den enda gången man kan finna motivation för sina mål så är det bättre än ingenting.

Men det problemet jag ser med nyårslöften är att många fullföljer inte dem och det är lätt att skita i dem eftersom nästan alla andra gör det. Klangen runt nyårfslöften är att man hellre skiter i dem än att verkligen fullfölja dem till slutet. Detta är ingen bra utgångspunkt när det handlar om att ta tag i saker. Folk kommer inte heller bry sig om du säger att du ska bli fit den 1:a januari men om du säger det kanske mitten på året kommer kanske folk bry sig om om du skiter i ditt mål och fråga varför. Detta är givetvis olika för alla men det är mina personliga erfarenheter – själv har jag aldrig nyårslöften då jag inte tror på att det finns en rätt eller fel dag att börja något på. Varför inte börja den dagen man tänker på något man vill uppnå? 😉

Alla gör som man vill, men min personliga åsikt (som ändå efterfrågades här) är att jag inte skulle satsa för hårt på nyårfslöften utan starta när inte alla andra startar. Tror det kommer hålla borta er från distraktionerna när andra slutar. Men vad vet jag, it’s just my opinion.

Tack för frågan – en annorlunda sådan och det uppskattades, hoppas jag var till någon hjälp 🙂

until next time broes and broenettes.

peace!

New-Year-Resolution

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats